Ngon Đúng Điệu Cùng Top 13 Bánh Kẹo Vị Chocolate | Supersportsvietnam

Blog 0 lượt xem

Да ли сте љубитељ чоколаде? Привлаче вас Кондиторски производи са укусом чоколаде? Слаткиши богатог укуса какаоа, слатки, мирисни и укусни? Како можеш да одбијеш? Омогућава охх Сазнајте више о овим слаткишима…

1. Киткат – Кондиторски производи са укусом чоколаде

Кит Кат је један од најрепрезентативнијих производа велике компаније за храну и пиће у свету. Кит Кат То је дивна комбинација чоколаде и бисквита. Сваки комад торте Кит Кат, је јединствена мешавина између хрскаве сунђерасте торте изнутра. Уз горку слаткоћу дебелог слоја чоколаде који прекрива споља. Ова торта је једна од Кондиторски производи са укусом чоколаде Доноси укусан укус који привлачи људе да уживају.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Кит Кат

Колач је мекан, није превише сладак и није превише горак. Кит Кат Чоколада 4Ф укуса, са слаткоћом млека и благом слаткоћом чоколаде. Са овим укусом, сигурно ћете бити освојени за кратко време.

2. Орео – укусни слаткиши са укусом чоколаде

Орео је бренд чоколадних колачића. Сматра се кулинарском квинтесенцијом у америчкој култури. Орео је врста колачића. Дакле, свака торта Орео Укључује два слоја колачића. Углавном се прави од какао праха. Колач има сладак горак укус чоколаде. Заједно са слојем меке, глатке беле креме, у сендвичу између два полуслоја. Захваљујући томе, ствара прекрасан укус за сваки комад торте.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Орео

Умерена слаткоћа сладоледа од ваниле, у комбинацији са благом горчином какаоа. Учинио је омиљене кориснике многих узраста. Слој торте је гладак и топи се у устима, чиме се очува и рашири укус сваког залогаја. Осим тога, можемо уживати и у торти Орео заједно са свежим млеком, за повећање кремастости торте. Само парче торте. Довољно је да осетите укусан, богат чоколадни укус.

3. Цхоцопие Дарк – укусни слаткиши са укусом чоколаде

Говорећи о брендовима Чоколада сигурно су га познавали многи Вијетнамци. Па како се то може занемарити приликом навођења Кондиторски производи са укусом чоколаде дај. ЦхоцоПие Дарк је један од укусних чоколадних колача, тек рођен. У свакој торти садржај какаоа је 70% већи од колача ЦхоцоПие традиционалним. Учините укус чоколаде интензивнијим, привлачнијим.

Цхоцолате Дарк
Цхоцолате Дарк

Преливен са две меке, сунђерасте коре. Мешајући мало слаткоће, у комбинацији са типичним горким укусом какаоа. Исти слој фила од белог слеза је тако мекан, тако жвакан, да се укус торте топи на врху језика. Сваки ком ЦхоцоПие Дарк суштински, доносећи публици незаборавно искуство. Поклон, ЦхоцоПие Дарк су популарно продавани на тржишту по прилично јефтиним ценама, у распону од 50.000 ВНД/кутија/12 комада.

4. Мило Цубе – Укусна посластица са укусом чоколаде

Мило Цубе са обликом слатког, смешног малог квадрата. Свака пилула Мило Цубе Та љупкост ће сигурно освојити срца многих људи. Посебно љубитељи породице Мило. Сваки блок Мило густ са изразитим укусом чоколаде. Слаткастог млечног укуса, ароматичног и хранљивог од јечма. Ово је одлично јело за све узрасте.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Мило Цубе

Привлачност од Мило Цубе је потврђено. Приликом стварања помаме и на Тајланду и у Вијетнаму. Посебност торте и по укусу и по изгледу. Осим тога, згодан је и има висок садржај хранљивих састојака. Повећава врућину Мило Цубе. Можете у потпуности уживати тако што ћете јести директно или ставити у млеко или топлу воду. Сви они доносе одличан укус за вас. Цена овог слаткиша са укусом чоколаде је прилично јефтина, око 130.000 ВНД / 1 кесица / 100 комада. Можете слободно уживати.

5. Рицхоцо Набати чоколадна вафла – укусни слаткиши са укусом чоколаде

Водећи престижни кондиторски бренд у Индонезији је Рицхоцо. Недавно је лансирана нова категорија производа Рицхоцо Набати Цхоцолате Вафер специјализована за чоколаду. Задовољите страст љубитеља чоколаде и љубитеља Набати бисквита. ЦХЕАПицхоцо Набати чоколадна вафла је врста бисквита, са танким слојевима отопљеног колача. Хрскави медијум је наслаган између слојева чоколадног крема. Колач се комбинује са ароматичним укусом млека у праху и ваниле, стварајући привлачан укус за кориснике.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Рицхоцо Набати чоколадна вафла

Тип Кондиторски производи са укусом чоколаде Ово је направљено од кукурузног шкроба. Висококвалитетно брашно, са какао прахом и млеком у праху. Свака кора је укусна и хрскава. Између сваког слоја је намаз од меке чоколадне креме и врхунског млека у праху. Управо ове две одличне комбинације доносе дивно искуство у сваки тренутак уживања. Овај производ можете лако купити у вијетнамским ресторанима и супермаркетима. Са релативно јефтином ценом, око 46.000 ВНД / 1 кутија / 20 паковања к 17 г.

6. Удобни вафли пуњени чоколадним сладоледом – укусни слаткиши са укусом чоколаде

Удобни вафли са чоколадном кремом је производ познатог кондиторског бренда Кинх До у Вијетнаму. Ово је храна са високим нутритивним садржајем. Са укусном аромом, Удобни вафли са чоколадном кремом Увек имају поверење купаца. Колач се производи у облику јединствене дугачке штапићасте цеви. Свака кора за колач је направљена од какао праха, стварајући танку хрскавицу за сваки вафел. Осим тога, унутар сваке тубе налази се слој укусне чоколадне креме у комбинацији са млеком – што је одлична комбинација.

Пријатан цимет са чоколадним сладоледом
Удобни вафли пуњени чоколадним сладоледом

Сваки комад Удобни вафли дугачак тамни какао са белом бојом млека. Унутрашњост је пуна укуса чоколаде, која ће бити савршен поклон за грицкалице или за љубитеље чоколаде. Од само 12.000 ВНД можете поседовати укусну кутију за торте. Удобни вафли са чоколадном кремом Дефинитивно ће многима бити омиљена чоколадна торта.

7. М&М’с – омиљени слаткиши са укусом чоколаде

М&М’с Најпродаванији слаткиши на свету. Са специјалном мешавином концентроване чоколаде и крављег млека врхунског квалитета. Сваки слаткиш М&М’с је дар укуса. Када се постепено топи у устима и шири јединствени укусан укус којем је тешко одолети. Фил од тврде чоколаде, прекривен хрскавом шећерном кором. Направите јединствен и посебан слаткиш.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
М&М’с

Бомбона са свих седам дугиних боја (боје се мењају из године у годину), створена тим посебним шећерним премазом. Пелете М&М’с заиста упадљив и изванредан. Када га поједете, осећате слаткоћу која се топи на врху вашег језика, постепено апсорбовану у комбинацији са горким укусом чоколаде, млека и шећера. Можете пронаћи и купити Кондиторски производи са укусом чоколаде Они се продају у супермаркетима и великим продавницама широм земље.

8. Сницкерс – чоколадни укус за слаткише

Сницкерс & ХазелнутСницкерс наставља да буде производ велике, познате кондиторске корпорације у Сједињеним Државама. За разлику од чоколадних бомбона М&М мали и округли. Сницкерс специјализована за велике и дугачке плочице чоколаде. Са пуњењем унутра је чувени нугат бомбон. Колач се прави од шећера или меда, умућеног са беланцима и тостираним хранљивим орасима. Колач је равномерно премазан карамелом преко дебелог слоја млечне чоколаде. Створио је посебан укус за кондиторске производе Сницкерс.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Сницкерс

Сницкерс Ово је савршена, дивна комбинација између горког укуса чоколаде помешаног са слатким млечним укусом. Са мало сланости карамеле. Колач је умотан око хрскавих и масних бадема. Кондиторске производе можете купити у супермаркетима или продавницама увозне робе, а цене зависе од сваке врсте паковања да бисте могли да уживате.

9. Милка – Чоколада

За разлику од већине брендова чоколаде пореклом из САД, Милка потиче из Швајцарске. Тип Кондиторски производи са укусом чоколаде Постоји доста врста, прерађених у кексе у облику шипка, шипка и таблета. Уз многе друге облике као што су срца, руже, јаја… су ограничене обраде према свакој посебној прилици.

Милка
Милка

Унутра мало кекса, у комбинацији са дебелим слојем млечне чоколаде споља. Створио је веома деликатан укус. Сваки комад торте као да се топи у устима од првог залогаја. Поред тога, слаткоћа млека се комбинује са карактеристичном горчином чисте чоколаде. Створио је неописив укусан укус за Милка. Пошто се ради о увозном производу, можете купити све врсте производа Милка у великим супермаркетима или радњама које продају увозну робу по просечним ценама.

10. ЦхоцоЦхипс – Кондиторски производи

Је врста чоколаде која се производи у САД и позната је широм света. ЦхоцоЦхипс Увек први избор љубитеља чоколаде. Са посебним обликом – конусом или се такође описује као кап воде. Свака таблета ЦхоцоЦхипс само око 10 мм у пречнику. Створите уживање за кориснике. Доноси густ чоколадни укус са мало слаткоће млека. Они стварају осећај који није ни превише сладак ни превише јак. Свака пилула ЦхоцоЦхипс Овај мали, мали, али даје хрскаву текстуру и глатко се топи у устима. Нека се публика осећа посебно.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
ЦхоцоЦхипс

СТАРИхоцоЦхипс Веома се популарно користи, уз десерте као што су: колач, чизкејк, сладолед… Тренутно се на вијетнамском тржишту продају углавном сви производи. ЦхоцоЦхипс Пореклом из Малезије. Њихове цене се крећу од 12.000 до 14.000 ВНД/100г.

11. Цхоцолате Херсхеи Нуггетс – укус чоколаде

Као један од производа Херсхеи-а – водећег светског произвођача чоколаде од 70-их година па све до данас, производи се модерним процесом са пажљиво одабраним састојцима, обезбеђујући да не садржи хемикалије или боје штетне по здравље.

Кондиторски производи са укусом чоколаде
Чоколада Херсхеи Нуггетс

Чоколада Херсхеи Нуггетс се прави од крављег млека и какао зрна, тако да има веома пријатан, ароматичан горак укус. Када уживате, осетићете слатки, ароматични укус чоколаде од млаћенице са хрскавим, хрскавим, меснатим бадемом у унутрашњости који чини да се осећате занимљиво и чудно. Производ је дизајниран у малим комадима са 4 различита укуса у 1 паковању тежине 1,47кг што је веома згодно, погодно за поклон на крају године и за част гостију у првим данима године.

12. Брооксидна чоколада од боровнице – слаткиши са укусом чоколаде

Наставите да будете љубазни Кондиторски производи са укусом чоколаде прилично јединствен и добар квалитет. Ово је један од оних укусних и хранљивих чоколадних бомбона направљених од пажљиво одабраних боровница. Гарантовано најсвежије, а затим комбинујте са брооксид чоколадним бомбонима. И немојте додавати никакве хемикалије или боје које утичу на здравље. Гарантовано ће вам донети производ најбољег квалитета.

Брооксид чоколада са боровницама
Брооксид чоколада са боровницама

Када уживате, осећаћете се као да се чоколада топи у устима помешана са меким Ацаи и боровницом изнутра. Има мало горког, киселог, слатког и мирисног. Ствара дивну мешавину укуса, дајући вам осећај да једете изнова и изнова. Можете донети Брооксиде Цхоцолате лако на излетима. Пикник који можете поделити са свима или поклонити пријатељима и рођацима. А посебно, ово је незаобилазна ужина током Тет.

13. Киркланд млечна чоколада умотана у бадеме – чоколадни слаткиши

То је врхунски чоколадни производ компаније Киркланд Сигнатуре познат у Америци. Произведено по међународном стандардном процесу са пажљиво одабраним састојцима. Комбинација бадема и чоколаде ствара укусне и хранљиве бомбоне. Приликом уживања одмах ћете осетити слаткоћу млечне чоколаде помешане са мало горчине природне чоколаде. Следеће је масно месо бадема који су хрскави изнутра. Доноси потпуно нов осећај када уживате.

Киркланд бадеми у чоколади умотани бадеми
Киркланд бадеми у чоколади умотани бадеми

Киркланд бадемова чоколада То није само укусна чоколадна бомбона коју воле многи узрасти. Производ се налази у великој кутији тежине 1,36 кг. Веома згодан, компактан, луксузан, погодан за поклон у празницима и Тет.

Ево информација о Кондиторски производи са укусом чоколаде али охх пружене вама. Надам се да ће вам помоћи да одаберете прави производ. Срећно.

READ  Bí quyết mix đồ với chân váy xòe mùa đông thời thượng và ấm áp | Supersportsvietnam
Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud