Áo dài cách tân trẻ em : Chuẩn cho bé mặc đẹp đón tết 2019 | Supersportsvietnam

Áo Quần 0 lượt xem

Пратећи промене у друштву, данашњи Ао Даи је „реновиран“, намена је да одговара сваком носиоцу. Ово задовољава потребе већине Вијетнамаца: задржавање традиционалне лепоте у новој ери, лако за ношење и удобно.

И свака Нова година долази, долази пролеће, иновативни ао даи постаје најтраженији и најпопуларнији тренд током овог времена. Не само одрасли, већ и деца све више воле Ао Даи.

Иновативни Ао Даи за лепо ношење на Нову годину за бебе

Да би одговарали актуелном модном тренду, као и удобности и погодности за бебу када носи ао даи, дизајнери су креирали Иновативни, модеран стил Ао Даи за децу.

Тренутни тренд иновативних дечијих ао даи?

Уместо традиционалног дечијег ао даи дугих рукава са турбанима, Иновативни ао даи за децу Сада је на трону и бира га више купаца. Зато што помаже беби да се удобно креће током ношења, има високу естетику и моду.

READ  Mẫu đồng phục học sinh tiểu học | Supersportsvietnam

Иновативни ао даи за бебе за ношење током Тет

Ови ао даи су јединствено дизајнирани од боја, текстура до дизајна. Постоје дугачке хаљине које ће имати кратке или кратке рукаве, рукави су такође краћи како би се створио динамичан и здрав осећај када се носи.

Што се тиче боја, засновано на главним бојама као што су жута, црвена, плава, итд., Ао Даи је сада развијен са бројним бојама као што су кобалт плава, десеточасовни цвет розе, пастелно розе, лотос розе …

У прошлости, када је најпопуларнији материјал за израду Ао Даи-а за одрасле и децу била свила, у модерним временима постоје популарнији материјали попут броката или шифонске тканине, овај материјал ће помоћи беби да се осећа удобно и хладно за ношење.

Иновативни ао даи за децу да носе Тет

Поред горе наведених стилова и боја ао даи-а, постоје неки дизајнери који креирају иновативне ао даи за бебе дизајниране према дечјим цртежима, веома јединствене и занимљиве за децу.

Додатна опрема која долази уз ношење ао даи је шал за затварање, посебан додатак у част лепоте Вијетнама. Боја мараме је често слична тканини Ао Даи, слика затвореног шала је комбинована са кошуљом дугих рукава.

Додаци су укључени када носите иновативни ао даи

Тако, уместо да носе нормалну дечју одећу, мајке могу да освеже стил детета од модерног и иновативног ао даи.

Како одабрати иновативни ао даи погодан за децу?

Да поседујете лепа дечја ао даи, мајке могу да купе готове за своју децу или да их однесу у кројачку радњу. Тренутно постоји много боја, текстура и дизајна за децу које могу да бирају како би одговарали њиховом облику тела.

Обратите пажњу на неколико фактора да бисте изабрали најбољу дугу хаљину за своју бебу:

READ  Những kiểu áo cách điệu cực đẹp cho thời trang hè | Supersportsvietnam

Боје и материјали

Боје, текстуре и тканине су увек главна брига да одговарају годинама и одишу лепотом Ао Даи.

Уместо традиционалних тканина као што су брокат, свила, према актуелном тренду, често преферирамо ао даи са хладном шифоном, стилизованим мотивима руже.

Како одабрати иновативни ао даи за бебе

За глатке тканине, нежни цветни отисци кажу да су „најлакши“ и погодни за већину дечака и девојчица. Конкретно, мајке такође воле да користе јапанску тканину за прављење ао даи за своју децу јер је то висококвалитетна, без бора и веома издржљива тканина, погодна за дечије активности.

Дизајни

Иновативни облик Ао Даи и даље задржава традиционални облик, али су рукави краћи, уместо високог врата. Са јапанском тканином ао даи, шифонска тканина је сашивена са округлим вратом који не изазива заплитање и може се носити у многим ситуацијама.

Изаберите прави стил ао даи за своју бебу

За своју бебу можете изабрати округлу крагну, облик чамца, В-изрез, таласасти, четвртасти врат… у зависности од облика тела.

Не препоручује се да шијете прешироку иновативну ао даи, обратите пажњу на мере деце да бисте пронашли одговарајућу одећу за њих, осећали се удобно, али ипак поштујте њихову фигуру.

“Хот хит” дечији иновативни ао даи модели за Тет 2019

Међу толико модела, који ће бити? ао даи за бебу најпопуларнији током традиционалног празника Тет ове године?

Иновативни модели дугих хаљина за девојчице су веома лепи за добродошлицу Тету

1, Традиционални Ао Даи за девојчице

Ово је једноставан стил ао даи за девојчице и лако се може наћи у било којој кројачкој или ао даи радњи.

Не само одрасле, чак и девојке ће постати изузетно шармантне и женствене када носе традиционални Ао Даи.

READ  Áo Chống Nắng Nữ 2 Lớp Nhật Bản Chính Hãng | Supersportsvietnam
Традиционални Ао Даи за девојчице
Са овим традиционалним ао даи стилом, мама само треба да носи турбан или да дода лепу машну и беба ће изгледати веома слатко.

Традиционалне шаре као што су крила лотоса и роде које се обично налазе у одраслом ао даи-у дизајнери примењују и на хаљине за девојчице.

Ношење иновативног ао даи за девојчице на празнику Тет
Традиционалне слике као што су цветови лотоса и роде дизајнери такође суптилно стављају у ао даи за девојчице.

2, Ао Даи “Цо Ба Саигон”

Појавивши се из филма “Цо Ба Саигон”, познати узорак “памучне цигле” ао даи у индокинеској архитектури не само да је заробио срца мајки и сестара, већ је сада почео да задире у децу.

Све су то класични мотиви 1960-их и 1970-их. Велики и мали мотиви на точкице, ситни узорци или цементне плочице у оријенталној архитектури укључени су у Ао Даи, али рукаве и тело. Хаљину ће дизајнери паметно ускладити са друге одговарајуће боје за стварање младости и динамике када су деца.

Носити иновативни ао даи за децу у Сајгону

Не превише носталгичан и традиционалан када Ао Даи чврсто обгрли струк као ао даи одрасле особе, иновативни Ао Даи за девојчице 2019 и даље ће задржати широку форму, кратки рукави су комбиновани са сукњом, обезбеђујући савршено пристајање. Деца се забављају играње. Међутим, боја и текстура на кошуљи ће бити промењена у складу са узрастом бебе.

саигон саигон дуга хаљина на точкице за девојчице
Од шаре на точкице до привлачних индокинеских цигли, све дочарава импресивну класичну и модерну лепоту.

Ретро мотиви са шареним бојама, у комбинацији са шареним тракама за главу, повећаће љупкост за бебе.

Најлепши модели иновативних дугих хаљина за дечаке

Ао даи за мушкарце је популаран тренд последњих година. Не само за одрасле, дечачки иновативни ао даи Такође је изузетно разнолик у боји, дизајну и материјалу.

Због тога, да би изабрали леп модел за дечаке, мајке не би требало да игноришу критеријуме у наставку!

1, традиционални Ао Даи, са руцховима

Овај иновативни модел са традиционалним дизајном и мотивима биће веома погодан за младе дечаке. Са веома бебиним лицем и малим телом, када носите традиционални ао даи модел, носите турбан у класичном стилу, покушајте да замислите како ће ваша беба бити љупка.

Традиционални Ао Даи за дечаке
Носећи иновативни Ао Даи модел са традиционалним кружним узорком, у комбинацији са сукњом, ваш малишан ће изгледати изузетно лепо.

2, Ао даи иновација традиционално, немодно

Ово је иновативни стил ао даи за дечаке који је истовремено модеран, али не губи своје инхерентне традиционалне карактеристике. Текстуре као што су цвеће кајсије, руже, банх чунг, банх тет, роде… са много различитих боја сигурно ће учинити да дечака мрежа буде изванредна и љупка.

Иновативан и неупадљив ао даи за дечаке

Драгон Пхунг-ов иновативни ао даи

Иновативни ао даи са мотивима змаја и феникса савршен је предлог за стил мајке. Овај иновативни облик ао даи за дечаке нема ограничења у погледу стилова, боја и живописних мотива змаја и феникса за које мајке могу да бирају.

Змајева хаљина за дечаке

Имајте на уму да када бирате иновативне моделе дугих хаљина за дечаке са мотивима змаја и феникса, мајке треба да бирају тканине таквог сјаја да ће се текстура више истаћи. И мајке треба да обрате пажњу да избегавају избор модела кошуља са много додатних детаља.

Веома лепа дуга хаљина за бебе

Овај иновативни ао даи дечака ће му помоћи да постане јачи. А посебно, ваша беба ће бити веома добра у овим шарама змајева и феникса.

Истражите више:

Како ускладити иновативни ао даи за бебе да носе за Тет

Микс иновативног ао даи за дечаке

Углађен модеран ао даи, наглашен једноставним детаљима. Мајке се могу позвати на то како мешати фармерке за дечаке:

Када се носи са тамним фармеркама као што су тамноплаве или црне, или светлим бојама попут беле, то ће допринети повећању здраве и динамичне лепоте бебе.

Комбинујте иновативну дугу хаљину са фармеркама
Комплет је једноставан, али доноси мушку лепоту дечацима

Комбинујте брокатну кошуљу са фармеркама

Иновација ао даи за девојчице

Комбиновање иновативног ао даи са сукњама

Иновативна дуга хаљина микс сукња за девојчице је модел који дизајнери највише “промовишу” у последње време. Врсте Иновативни ао даи за децу је рођен када се комбинује са широким сукњама, сукњама од тила, …

Носи ао даи, беба и даље показује софистицираност, грациозност и покретљивост у својим корацима, док и даље задржава модерне и динамичне карактеристике у тренутном тренду.

Комбинујте иновативну дугу хаљину са сукњом
Грозница иновативног ао даија у комбинацији са широким сукњама још није показала знаке хлађења

Осим тога, тело кошуље је израђено од висококвалитетног брокатног платна, у комбинацији са рукавима и сукњом од елегантног еластичног чипкастог материјала, који ће истовремено ласкати фигури и бити изузетно дружељубив, у складу са инхерентном љупкошћу девојчице.

Посебно, не заборавите да комбинујете горњи део са истом бојом као Ао Даи да бисте својој принцези додали више шарма и љупкости.

Помешајте веома лепу и иновативну дугачку хаљину коју бебе носе током Тет
Латице које журе да цветају на позадини свилених, памучних или брокатних тканина доносе свеж и мек осећај вашој принцези.

=>>Гледајте сада: Колекција хаљина за девојчице помешана са иновативним ао даи

Иновативна дуга хаљина у комбинацији са уским панталонама или фармеркама

За маме је важно да за своју бебу изаберу панталоне праве боје уз кратку хаљину. Црна је увек најједноставнији и најоптималнији избор у овом случају. Ове уске панталоне за девојчице припијене су тако да ваша беба буде самоуверена и удобна када је активна и забавља се.

Иновативна дуга хаљина са панталонама за девојчице
Чини се да је ово прилично занимљива и јединствена комбинација

Координација иновативног ао даи за девојке са панталонама

Како опрати и сачувати ао даи за децу

Ао даи је сашивен од много различитих тканина, имајте на уму како то опрати и сачувати да бисте спречили да се кошуље ваше деце оштете, излизају и избледе.

Како правилно опрати ао даи

Најбоље време за прање ао даи-а је одмах након ношења, не дозволите да траје предуго да га оперете, јер што се дуже прља, то се више мрља залепи за њега, што отежава чишћење или приликом чишћења. лако се носи, смањујући издржљивост.

Нарочито са Ао Даи од свиленог материјала, који је изузетно “тешко” за прање и одржавање. Због тога, што га пре оперете, лакше је очистити Ао Даи, то ће бити дуже његова трајност и боја.

Када уклањате жуте мрље на одећи, користите лимунов сок или сирће, немојте користити јака средства за чишћење, они ће избледети боју кошуље, узрокујући влакна.

Ако перете ао даи у машини за прање веша, требало би да користите детерџент са мало киселине, изаберите најнежнији начин прања и умотајте ао даи, ставите га у врећу за прање пре него што ставите ао даи у каду за прање. На овај начин, Ао Даи ће бити опран, одржаван у форми и повећана му је издржљивост.

Ао даи од брокатног и сатенског материјала се препоручује да се пере ручно, а не у машини како би се избегло да материјал и боја тканине буду мање лепи.

Када сушите ао даи, потребно је изабрати сунчан дан, немојте бирати дан када је влажан, а не сунчан, ао даи је склон влази и буђи приликом сушења.

Силк Ао Даи треба сушити на хладном месту, а не на директној сунчевој светлости. Остали материјали се суше на сунцу, на добро проветреном месту, да се кошуља брзо суши и не кваси.

Како ефикасно сачувати Ао Даи?

Да би Ао Даи изгледао лепо и равно када се носи, требало би да га испеглате равно, а затим га окачите на куку и ставите у орман. Када пеглате Ао Даи, окрените га наопако, користите пеглање на пару или прскање водом на тканини пре прања.Пеглање да би тканина била равна и глатка.

Ако не носите често ао даи, требало би да пресавијете ао даи, а затим га ставите у чисту кесу и ставите у орман да би био чист, мекан и без прљавштине.

Не чувајте Ао Даи у пластичној врећици, брзо ће постати жута и досадна.

епилог,

Доживљавајући сваки период, сваку фазу, заједно са развојем историјског процеса развоја, вијетнамски Ао Даи и даље постоји током времена, сматра се традиционалном одећом, симбол је у култури вијетнамског народа.

Хајде да обучемо децу у традиционални Ао Даи, али и даље имамо модеран правац, како да им помогнемо да се добро облаче током Тета, тако и да их заинтересујемо за ову традиционалну вијетнамску ношњу.

Погледајте још: Рецепт за ношење прелепе и иновативне Ао Даи на Нову годину

Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud